Toimitusehdot

TOIMITUS
Tilaukset toimitetaan kotimaassa postin kirje- tai s-pakettina. Keravan alueella tilaukset toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai ovelle kaksi kertaa viikossa. 

TOIMITUSKULUT
Lisäämme tuotteiden hintaan toimituskulut 2,90€. Keravan alueelle toimituskuluja ei tule, toimitus kuuluu tuotteen hintaan. 


TOIMITUSAIKA
Pyrimme lähettämään tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksen saapumisesta.  Jos tuotteiden toimitus viivästyy huomattavasti, olemme yhteydessä sinuun.


PALAUTUS
Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautuksesta on ilmoitettava 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä tuotteita, joiden pakkausta ei ole avattu. Virheettömien tuotteiden palautus tapahtuu asiakkaan kustannuksella. Emme palauta postikuluja. 

Ilmoita palautuksesta sähköpostitse fromnordicnature@gmail.com. Anna sähköpostiin yhteystietosi, tilausnumerosi ja pankkiyhteytesi sekä palautuksen syy. 


Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai sinulle on toimitettu väärä tuote, ilmoita virheestä välittömästi osoitteeseen: fromnordicnature@gmail.com


Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä seitsämän (7) päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.